Sample menu:

Uutiset:

Tam 10, 2011:
Sivu sai uuden ilmeen!

Jou 8, 2011:

Emsisoft banneri lisätty!

Lyhyesti

Olen kaveri joka haluaa auttaa tietokoneen käyttäjiä! Kerron mielelläni yli 15 vuoden kokemuksella koneiden oireiden korjaamisesta tarvittaessa. 

Sivullani annan hieman opastusta oikeaan suuntaan, mutta hankalammat tapaukset on syytä hoitaa etänä tai täsmäohjeilla. 

Korostan, että usein kone korjataan uusimalla kuluneita komponentteja, kuten näytönohjain, virtalähde ja muistikammat!

Hyviä linkkejä:

Helppo haku:

Linkit ja vinkit!

Linkit ja vinkit pysyvät ennallaan. Kuitenkin täytyy heti kertoa se seikka, että ns. jokaisen tuntemat linkit ovat karsittu syrjään ja syystäkin. Liikaa linkitetty sivu on raskas ja huonosti eri selaimilla toimiva. Lisäksi käytän tekstiin vähemmän rivejä. Tämä helpottaa lukemista ja selkeyttää muutenkin sivun toimintaa!

Aloitetaan koneesi perusasioista. Mitä tarvitset lähes välttämättä? No ainakin hyvän ja turvallisen nettiselaimen, sähköpostin, virustorjunnan, palomuurin ja toimivan spyware-eston! Tarvitset siis googlen chrome-selaimen, mozillan thunderbird-sähköpostin, avast! virustorjunnan, comodon palomuurin ja norman malware-työkalun! Nämä tulivat ensimmäiseksi mieleen ja näillä pääsee hyvin alkuun.

Eheytykset ja rekisterin putsaukset kannattaa hoitaa Auslogics-ohjelmilla (ilmaisia). Turhien palveluiden ja käynnistyvien ohjelmien kirjoa voi keventää Ashampoo 2010-ohjelmalla (ilmainen, vaatii helpon rek.) 

Seuraavia voi harkita...

Example content image using the class .alignright

Mitä käyttäjäryhmää edustat? Haluatko kuunnella netistä musiikkia? Kenties haluat pitää ystäviisi yhteyttä reaaliajassa? Tässä auttaa ehdottomasti spotify open, live messenger ja tietysti surullisen kuuluisa facebook!

Tiesitkö, että viiden kuunnellun kerran jälkeen spotify sulkee kappaleen maksulliseksi (ei premium)! Suurin tämän hetken uhka on muuten sivustoille sijoitetut sinne kuulumattomat linkit! Sivujen ylläpitäminen vaatii siis silmällä pitoa!

Blogeihin on hyvä tutustua ja sellainen on myös helppo perustaa. Se on erittäin helppoa ja mukavaa...suosittelen lämpimästi!

Foorumin perustaminen on myös helppoa esim. näin...klikkaa! Valvominen onkin sitten toinen juttu...

Toivottavasti uusi sivun ilme miellyttää sinua ja vierailet täällä uudestaan...terveisin Maco!